korban social live :D

itulooh, maenan fesbug si racun dunia yang lo mesti pilih sesuai judulnya terus ada gambarnya..tapi ini versi gue aja, sukasuka guemau buat apaan jadinya.hihihi

5 things i dont leave my house without :
1. carkeys.
2. handphone
3. ipod
4. big handbag
5. books. *caelah*

5 movies i watch over and over :
1. 30 hari mencari cinta. *hahaha, beneran gue sampe apal dialog yang “terus, apa kabar inner beauty? – hah maksud lo punya salon kecantikan?”*
2. monster in law.
3. the simpsons series. *tontonan wajib dikala sedih gundahgulana nih kayanya* hahah sama satu lagi, tuh filem filem warkop yang lama, waktu indro masih ganteng boo! hahaha
4. edward the scissorhands.
5. pretty woman.

5 things i want to do before i die :
1. be a doctor *kaya maksud gue. ralat!*
2. be on oprah winfrey show. *it means i’ve done something spectacular or memorable enuff*
3. go to ibiza party with my friends.
4. get married to someone i love. *kliseee, tapi ingin kok beneerrr (:*
5. go around the world *tapi gag mau cuma 80 hari *

5 things i cant stand :
1. KUCING!
2. PEPAYA!
3. BAU KETEK!
4. ORANG MUNA!
5. KURAKURA! iyakss.

5 favorite singers, group, or duo *halah berasa bacain panasonic award inii*:
1. mocca
2. White shoes and the couples company
3. gwen stefany
4. michael buble
5. d’sound

5..ahh udah ah bosen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s